ISPORUKA I NAČIN PLAĆANJA

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije u roku do pet radnih dana od prijema porudžbine. Proizvodi će biti dostavljeni putem kurirskog servisa Pošte Srbije (Post Express).

  • Isporuka je besplatna za sve porudžbine čija je minimalna vrednost 4.000 dinara.
  • Troškove isporuke porudžbine čija je vrednost ispod 4.000 dinara snosi kupac i oni iznose 350 dinara za pošiljke težine do 0,5 kg, 420 dinara za pošiljke od 0,5-2 kg, a 550 dinara za pošiljke težine od 2kg do 5kg link. Troškovi dostave će se menjati ukoliko se promeni cenovnik Post Express-a.
  • Ako ste fizičko lice, isplatu treba da izvršite direktno na račun ili prilikom preuzimanja proizvoda. Kuriru se u gotovini plaćaju naručeni proizvodi, a ukoliko je vrednost porudžbine manja od 4.000 dinara, plaćaju se i troškovi dostave po važećem cenovniku kurirske službe.
  • Pravna lica plaćanje obavljaju preko tekućeg računa i uz unapred dogovorene uslove.
  • Svi naručeni artikli za koje se vrši isporuka dostavljaju se na adresu koja je upisana prilikom poručivanja.
  • Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.
  • Molimo Vas da prilikom isporuke pregledate robu i odmah prijavite oštećenja, ukoliko postoje.

*Isporuka van teritorije Srbije vrši se posredstvom Pošte Srbije nakon izvršene uplate. Troškove dostave snosi kupac, O tačnom iznosu poštarine kupac će biti naknadno obavešten, po poručivanju proizvoda, a pre izvršene uplate. Poštarina se obračunava u skladu sa važećim cenovnikom dostavljača (Pošte Srbije). Na teret potrošača se stavljaju, ukoliko postoje, i troškovi carinjenja u zemlji u koju se šalje porudžbina.