Prirodni preparati za negu lica i tela poslednjih nekoliko godina polako preuzimaju primat u kozmetologiji.

Zadovoljstvo nam je što možemo da vam približimo prirodnu grčku kozmetiku bez parabena, vazelina, genetski modifikovanih organizama, mineralnih ulja i propil glikola.

Elia Cosmetics je uvoznik i distributer brendova Herbolive, Herbolive Argan Oil i Fresh Secrets. U našoj ponudi trenutno se nalazi više od 70 proizvoda.

Priroda, lepota i zdravlje koegzistiraju u harmoniji i zato preparati sadrže od 87-100% prirodnih sastojaka, bez štetnih komponenti. Ono što izdvaja ovu prirodnu kozmetiku je korišćenje magarećeg mleka, odnosno endemskih biljaka Grčke i Mediterana.
Osnovni aktivni sastojci su pažljivo birani iz prirode. Njihova kombinacija prilagođena je posebno za svaki proizvod, a u cilju pružanja najoptimalnijih rezultata za sve tipove kože. Naučno je dokazano da mnoge biljke imaju protivupalna, antibakterijska i antioksiditivna dejstva, te blagotvorno deluju na kožu.

Herbolive, Herbolive Argan Oil i Fresh Secrets su već dugo zastupljeni na tržištima širom sveta i ponosni smo što možemo da ih predstavimo i u Srbiji.

Proizvode možete poručiti telefonom na +381693533223 ili putem interneta (preko ovog sajta, facebook i instagram).

Hvala na poverenju!

Vaša Elia Cosmetics